Kennismaking

Wie zijn we?

De ouderraad bestaat uit een groep enthousiaste ouders die 4 à 5 keer per jaar bijeenkomt, samen met de directie. Ieder jaar organiseren we een aantal activiteiten die aansluiten bij het schoolgebeuren.

Samenstelling ouderraad

Er is één gezamenlijke ouderraad voor het College en het Lyceum samen.

Wat is onze rol?

De ouderraad wil een schakel zijn tussen ouders en school en streeft een actieve betrokkenheid na bij het schoolgebeuren.

De ouderraad wil alle ouders vertegenwoordigen en wil een aanspreekpunt zijn voor de ouders.

De ouderraad organiseert jaarlijks een aantal activiteiten, zowel op het niveau van de school, als op het niveau van de scholengemeenschap. Alle voorgestelde activiteiten worden steeds met de directie besproken. Een open communicatie met de directie zorgt al jaren voor een aangename en boeiende samenwerking!

Onze activiteiten

zie onze facebookpagina : ouderraad lyceum college ieper

We nodigen je graag uit…

We doen een warme oproep aan alle ouders. Je bent meer dan welkom op de activiteiten die we voor ouders organiseren! Voor iedere activiteit krijg je een uitnodiging. Verder zijn we steeds op zoek naar enthousiaste ouders die graag actief meewerken in de ouderraad! Voel je je geroepen? HARTELIJK WELKOM! Spreek ons aan op een van de activiteiten of contacteer ons via ouderraad.lyceumcollege@smsi.be !

Leden 2020-2021:

Bart Verhaeghe, Cindy Claerebout, Drieke Arnaert, Elke Moyaert, Els Guelinckx, Eveleyn Saelens, Frederik Vandelanotte, Glenn Vanslambrouck, Karen Degraeve, Martha Diaz, Kris Messiaen, Mieke Leroy, Mieke Vanpoucke, Nancy Coussement, Nathalie Vergote, Nele Woets, Patrick Roussel, Pierre Top, Ria Descamps, Stefaan Muylle, Stefanie Lermyte, Tine Pruoost, Voorzitter Sigiez Nathalie